top of page
  • Writer's pictureAbellona Iversen

Hoe schakel ik Google Discover in?

Bent u momenteel op zoek naar een technologiebedrijf dat u verschillende soorten faciliteiten en diensten kan bieden? Als uw antwoord ja is, moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over Google. Het is een soort software programma dat u kunt gebruiken om zonder problemen aan uw officiële en privébehoeften te voldoen.


U kunt met een ruime marge door de services navigeren om berichten te verzenden, e-mailadressen aan te maken, vergaderingen te houden, naar informatie te zoeken, reclame te maken voor uw merk, een website te maken, video's te downloaden, afbeeldingen te uploaden, enz. Daarom moet u er rekening mee houden dat u meer wilt weten over hoe het werkt en hoe u de loop van uw online leven kunt veranderen met de hulp van het ondersteunings team van Google zodra u tijd heeft.


Een van de beste onderdelen van dit software programma is dat het een aanzienlijk efficiënte gebruikers interface heeft die u kunt aanpassen aan uw voorkeuren, eisen en gemak.


Is dit een van de eerste keren dat u probeert uit te vinden hoe u een eersteklas multifunctioneel software programma zoals Google kunt downloaden en instellen op uw computer, laptop of smartphone? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.


Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Google het binnen enkele minuten voor u kan verbeteren. Het enige dat u hoeft te doen, is met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten volgens uw plannen.


Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u Google Discover wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Google software programma downloaden en openen op uw computer of smartphone

  2. Zodra u zich na het inloggen op de startpagina van de applicatie bevindt, tikt u op het profiel foto pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm

  3. Selecteer in de lijst met beschikbare alternatieven het tabblad Instellingen dat u tegenkomt

  4. Tik op de Ontdek-tegel die u zult vinden op de volgende reeks beschikbare alternatieven op uw scherm

  5. Schakel het dienovereenkomstig uit en sla de wijzigingen op


Bellen Google Nederland ondersteunings nummer als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt



Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Google Play-land wijzigen?

3 views

Recent Posts

See All

Hoe Google Assistent uitschakelen?

Zoals je misschien al weet, leven we tegenwoordig allemaal op een planeet waar computers, laptops en smartphones de wereld besturen. Er zijn tegenwoordig talloze soorten technologische apparaten besch

Hoe Google Locatie delen uitschakelen?

Wil jij een passend onderdeel zijn van een wereld waarin ieder individu sterk afhankelijk is van technologie en internet? Als uw antwoord ja is, zult u onmiddellijk moeten uitzoeken hoe u in geschikte

Hoe Google Chat inschakelen?

Bent u op zoek naar het meest ideale software programma dat momenteel op de markt verkrijgbaar is om uw gemak met een ruime marge te vergroten? Als uw antwoord ja is, moet u meer leren over Google en

bottom of page